Tarakan, Indonesia-Part 2

A little sharing when I joined centrifugal pump commissioning in MGT-4,Tarakan Field, Pertamina EP Aset 5.

So, first question: What is commissioning? Commissioning is an activity to know how appropriate an equipment actual operating condition with the specification we want.

Then, here we goes…

MGT is a stand for Mangatal, a production area of Tarakan Field.

To get in to MGT-4, it takes about 30-45 minutes from our office, and we have to pass this cowboy road.

???????????????????????

A sand truck got its tires slip.

Our car was going to pass the same way, and fortunately, Mas Adit is a reliable engineer driver. Whoa! 

Our location is quite near to residents, but there’s no fence nor warning signs. Everybody can easily access our production location, and worse, our way is the moist sand land and a lot of sand miners dig the sand and bring them by truck.

Again, there’s no assertive regulation from the government (also our company) about land boundaries and also about natural resources exploitation (beside oil and gas). I don’t know about those sand miners business detail, but they bring a lot of sand everyday. Mas Tomi (Production Group Leader) said that, the road was not this bad when he came here 2 years ago. Our access road into the production area become lower and more inappropriate to pass.

And here is when I observed the commissioning activity.

MGT-4_1

 Left-rigth: Mas Anton (RAM-electrical), Mas Adit (Production), Me

Let pictures tell the stories:

Image

Dessert and canyon.

The first time I came here, I’ve got a question: Is the location save enough for an operation area? Especially when rainfall and the soil is too moist and easily cave in.

So, before we turned on the pump, we checked the fluid level (in this case: crude oil). This fluid level has to be above the NPSH requirement (the value was got from pump design simulation) to prevent cavitation. Cavitation is an event when gas formed by the liquid itself because of the affection of pressure that’s inappropriate by design. If there’s any cavitation happened in pump, rotating pump will sound noisy and could be damaged if operated in a long time. Pump is designed to transfer liquid phase only.

???????????????????????

Crude oil tank. Fluid level was pointed by the small lumber.

And also, we set:

– Flexim. It’s an instrument to check fluid capacity that pass the pipeline.

– Pressure gauge.

– Operating frequency of the elmot (electrical motor)

– Valve percentage opened

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Flexim

???????????????????????

The electrical panel to set the frequency desired.

Then, we operated the pump. We checked the RPM, discharge pressure, and per 5 minutes, we check the fluid capacity via Flexim. After 15 minutes, we evaluated our observation, and broke a decision.

Was the pump operating condition appropriate with the specification we want? In this case, we accepted the operating condition and we were going to use the pump as soon as possible.

After we completed the commissioning activity, we went back to Tarakan.

In our way to Tarakan, Mas Tomi invited us enjoying Friday afternoon by snacking somay and batagor. Why not? Haha.

15

 Somay and batagor

14

Completed with cocopandan syrup.

What a nice Friday afternoon XD XD XD

Well,that’s all ❤

Wish us have a great weekend 😉

Tarakan, Indonesia-Part 2

The City of Tarakan, Indonesia-Part 1

Memasuki minggu ke-4 di kota Tarakan, Kalimantan Utara, Indonesia.

Berada di sebuah pulau kecil yang berdekatan dengan negara tetangga, Malaysia.

Hampir sebulan saya di sini, dan saya belum membuat ‘laporan’ kepada para pembaca sekalian.

—-

Saat ini saya sedang berada di kantor, menunggu jam 8 pagi untuk mengikuti training Plant Maintenance MySAP.

Bagi rekan-rekan PEP yang bekerja di pulau Jawa (kecuali Cepu), MySAP telah diaplikasikan dengan baik dan merupakan rutinitas yang biasa. Sedangkan bagi wilayah KTI (Kawasan Timur Indonesia), aplikasi MySAP masih seperti barang baru, dan sepertinya perlu diingatkan agar aplikasi ini digunakan secara rutin (sharing dari Pak Budi Warsono (ITB ’81), trainer MySAP karyawan, saat mengajar kami kemarin pagi).

Dan hari ini adalah hari training MySAP yang ke-2.

Sedikit sharing. Kalo di Tarakan Field, ada aturan baju seragam dalam 1 minggu, yaitu sbb:

Senin: kemeja putih, bawahan hitam/biru

Selasa: kemeja warna jeans, bawahan terserah (preferred jeans juga)

Rabu: Coverall lapangan

Kamis: sama dengan Senin

Jum’at: batik

Nah, ini hari Rabu, dan kami ada training, dan saya mengenakan baju lapangan.

Saat di mess, saya mikir juga sih.Kalo training, kan ga ngantor, kayaknya ga perlu deh pake coverall. Tapi karena saya males milih baju dan pengen yang praktis, akhirnya pake coverall BPS yang warnanya baby-blue. Anget rasanya kalo di ruangan ber-AC. Dan saat sampe kantor, bener aja. Ga ada yang pake coverall kecuali saya. Biarlah. Just in case saya diajak kelapangan, saya sudah siap sedia (ngeles banget XD ).

Kemudian, sharing lagi.

Tarakan adalah pulau kecil penghasil minyak (saja).

Untuk urusan pembangkitan tenaga listrik, Tarakan menggunakan gas engine yang sumber gasnya berasal dari Bunyu Field (Pulau kecil di utara pulau Tarakan, lebih dekat lagi dengan Malaysia), dan menggunakan satu diesel engine sebagai back-up. Meski produksi Tarakan kecil sekali, (jauh lebih kecil daripada produksi minyak perusahaan sebelumnya tempat saya bekerja di Duri), namun kota Tarakan cukup tertata rapi.

Penduduknya tidak terlalu ramai dan kotanya kecil, dan sepertinya, inilah penyebab utama tarif angkutan umum relatif tinggi. Selain itu, tidak adanya aturan tegas dari pemerintah kota dan pemerintah daerah mengenai tarif standar angkutan umum menyebabkan para supir membuat tarif ugal-ugalan. Sharing dari Pak Japri, driver mobil perusahaan,“Mereka (supir angkot) bikin patokan sendiri. Kalo dari gedung A ke gedung B, mereka minta 10 ribu. Kalo turun di gedung C, minta 25 ribu. Kemarin pas aku turun, dia minta 50 ribu.”

Kesimpulannya: saya ga mau naik angkot sendirian di kota Tarakan.

Oh iya, kalo di Tarakan (dan juga Balikpapan), angkot disebut taksi. Padahal kalau di Bandung dan Jakarta, taksi adalah sebutan untuk mobil sedan yang memberi fasilitas AC dan tempat duduk yang nyaman hingga sampai tujuan. Entah kenapa angkot di sini disebut begitu.

Kalo ngomong-ngomong tentang pemerintah, sebentar lagi (9 April 2014) adalah hari pemilihan anggota legislatif dan presiden. Beramai-ramai, para peminat kursi parlemen mengajukan diri untuk mewakili masyarakat (tak terkecuali kota Tarakan). It’s kinda awkward to see a lot of people who I don’t know put their pictures in public O_o

Btw, ada acara menarik pada Selasa malam mengenai hingar bingar pesta demokrasi bulan depan, dan (sepertinya) akan saya sharing di postingan selanjutnya 😉

(Bersambung)

Oh ya, WordPress me-launching emoticons baru untuk para blogger. I’m a big fan of emots! 😎

Here are some examples of them

😀 ❤ XD

They are cute, aren’t they? XD

If you like/don’t like it, simply set your blog appearance in your dashboard > Settings > Writing

Happy blogging ❤ ❤ ❤

The City of Tarakan, Indonesia-Part 1

Monolog

Dalam setiap diri manusia, ada impian.
Setiap kamu punya mimpi, keinginan, atau cita-cita, kamu taruh disini, di depan kening kamu.
Biarkan dia menempel, menggantung, mengambang, 5 cm di depan kening kamu.
Jadi, dia ga akan pernah lepas dari kening kamu, dan kamu bawa impian kamu itu setiap hari.
Kamu lihat setiap hari, dan percaya, kamu bisa.
Bahwa kamu akan berdiri lagi setiap kamu jatuh.
Apa pun hambatannya, kamu bilang sama diri kamu sendiri, kalo kamu percaya sama impian kamu, dan ga akan menyerah.
Hanya mimpi dan keyakinan, yang bisa membuat manusia berbeda dengan yang lainnya.
Percaya pada 5 cm (yang berada) di depan kening kamu.

Petikan monolog terakhir dari novel yang difilmkan, 5 cm

Quote